Leveringsvoorwaarden

Per artikel wordt vermeld, of de prijs inclusief bezorging en montage is.

(M.u.v. de waddeneilanden, deze worden vermeerderd met de kosten van de overvaart.) 

Aanbetalen is niet nodig, de levering is wel a contant.

Tijdens het bestellen kunt u aangeven, hoe u kunt betalen, contant bij aflevering, via Ideal, of vooruitbetaling per bank.

Hogies blijft eigenaar van de goederen, indien er om welke reden dan ook niet geheel, of contant wordt afgerekend.

De levering is in onderling overleg en kan als het artikel in voorraad is in de meeste gevallen binnen 14 dagen en soms ook gewoon binnen een week.

Elke bestelling wordt door Hogies, per mail bevestigd en is daarna bindend.
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.
Door de grote voorraad kunnen we snel leveren echter niet elk model is ook altijd in elke afmeting in voorraad. Als het niet in voorraad is kan de levertijd variëren tussen de 4 en 6 weken m.u.v. de  vakantie periodes.
De leverdatum wordt in de bevestigingsmail aangegeven.


Hogies b.v. geeft garantie die overeenkomstig is aan de erkenningsregeling voor de woninginrichters. U dient wel in het bezit te zijn van de originele leveringsbon. Dat houdt  in dat bij normaal gebruik voor materiaal- en/of constructie fouten de volgende bepalingen gelden.
Binnen 1 jaar na aankoopdatum worden de kosten voor reparatie of vervanging door Hogies vergoed. Binnen 2 jaar wordt 2/3 vergoed. Binnen 3 jaar wordt 1/3 vergoed.

Hogies BV / Bezoekadres : Ommerweg 41 / 7683 AV Den Ham / Tel 0546-763512 / 06 – 29 07 15 98 / Kvk 50163299 / B.t.w. nr. 812845420Bo1
( Let op, wij zijn een online aanbieder en hebben dan ook geen vaste  openingstijden langskomen is geheel vrijblijvend, maar gaat in onderling overleg per mail.)


Info: Kamer van Koophandel

Materiaal overnemen van andere websites om plaatjes, foto's of logo's over te nemen van andere websites, moet er toestemming zijn van de eigenaar van de website. Het omgekeerde geldt ook: derden mogen niet zonder toestemming materiaal van een website gebruiken. Voor gebruik van een  foto moet je altijd toestemming van de rechthebbende! Wij van hogies waarschuwen dus hiermee, wordt er gekopieerd dan berekenen wij€1000,- per dag per afbeelding/tekst, zonder pardon hoort u van onze advocaat! Het is altijd te bewijzen, ook via Marktplaats of Google.


 

Hogies BV
Ommerweg 39/41
7683 AF Den Ham (ov)
Let op! geen vaste openingstijden!

 
 
Tel: 0546 - 76 35 12
E-mail: info@hogies.nl